За нас

Силва - за нас

Нашата компания е специализирана в производството на прясно замразена италианска паста и специалитети. Производството ни стартира през 1992 г. В София с  производството на замразени равиоли , кори за лазаня, готова лазаня и пици. През следващите години асортиментът последователно е допьлван и с други характерни продукти от европейската кухня  – тортелини , пелмени и други. 

Максимално високото качество на продуктите „Силва” се гарантира от подбора на суровините – високобелтьчна семола от твърда пшеница с произход Италия, пресни яйца, висококачествено незамразявано месо,  от прецизния подбор на шунката, млечните продукти и зеленчуците. Нашата мисия е влагането само на естествени суровини в нашите продукти – не използваме никакви изкуствени или естествени добавки, аромати, консерванти, заместители или оцветители. Технологията „шоково замразяване“ ни позволява да произвеждаме само от естествени суровини и въпреки това да гарантираме дълготрайна свежест на нашите продукти.

Силва - за нас
Силва - за нас

През 2020 година монтирахме нова, модерна производствена лиия, която ни позволява да подобрим още повече качеството на нашите продукти, както и да допълним към асортимента Талятеле, Пене Ригате, Фусили и много други продукти от автентичната италианска кухня.