Производство

Занимаваме се с производство на прясна италианска паста и специалитети от 1992 година. Производството ни е фокусирано н няколко сегмента – макаронени изделия, пълнена паста и готови полуфабрикати. През 2019 години инсталирахме модерна автоматична производствена линия, със сериозен капацитет за макаронените изделия, която ни позволява да произвеждаме high-quality паста. Подбираме внимателно влаганите суровини, – специални брашна от Италия, само пресни суровини, месо, кашкавал от мляко, пресни зеленчуци. Основен акцент е производство само с естествени материали. Технологията шоково замразяване ни позволява да не влагаме в продуктите никакви консерванти, оцветители, подобрители или заместители / химически или рестителни/ и въпреки това да гарантираме дълготраен свеж вкус на нашите продукти. Всичко това на приемливи цени.

Силва - производство
Силва - производство

Произведената от нас прясна паста се характеризира с изключителен вкус. Кори за лазаня, Талятеле, Пене Ригате се екструдират под много високо налягане на бронзова матрица. Това осигурява грапавина на стената, която задържа соса при консумация. Машините са снабдени с вакуум помпи, които изтеглят въздуха от тестото, като по този начин се осигурява здравина на макароните, както и по-голяма плътност. При пълнената паста, Равиоли, Тортелини, както и при Пелмени „Силва“, освен високото качество на тестото, характерни са и плънките, които се смесват само от висококачествени естествени суровини.

Не добавяме никакви химикали, заместители или подобрители!

Модерната линия ни позволява да произвеждаме и нестандартни продукти в малки количества по поръчка на клиента. Например Равиоли с манатарки или Тортелини с рикота и спанак. Италианската кухня ни дава изключително широк периметър на възможностите.

Полуфабрикатите – Готови Пици и лазаня също са много популярни на пазара. Осигуряват възможността за бързо и вкусно хранене като приготвянето им е за минути и не изисква усиля или умения. Великолепният им вкус се дължи най-вече на вложените висококачествени суровини, както и на 30 годишния ни опит в производството.

Силва - производство